Rólunk


Általános
A tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 11.B osztálya vagyunk. Weboldalunk célja egy olyan közösségi oldal létrehozása volt, amellyel még szorosabbra tudjuk fűzni a szálakat az osztály tagjai között, még erősebb osztályközösséget tudunk kiépíteni. Oldalunk 2005. áprilisban indult el, s reméljük, gimnáziumi éveink során - majd később -, egy olyan oldalként lesz jelen, ahová mindig érdemes lesz visszatérni.

Osztályunk
Első osztályfőnökünk Erdélyi Lajos informatika szakos tanár úr volt, ő vezette a csapatot az első évfolyamban. Kiváló képességekkel rendelkező ember, jó pedagógus, aki tudja hogy bánjon diákjaival. Sajnálatos módon a második évfolyamban már nem vállalhatta el osztályunkat, mert közben igazgató-helyettessé léptették elő.

Mindannyian kíváncsian vártuk, ki is lesz az új osztályfőnökünk. A sors úgy hozta, hogy ismét egy szuper osztályfőnök vezetheti osztályunkat: Szurmai Bernadett magyar szakos tanárnő. Nagyon élvezzük az óráit, fiatalosan, a mi nyelvünkön is érthetően vezet el minket az irodalom mélységeibe, illetve bármilyen probléma esetén is számíthatunk segítségére.

Az osztályról annyit, hogy fele informatika tagozatos, a másik fele általános tantervű gimnáziumi osztály. 12 lány és 20 fiú jár az osztályba. Mindössze fél év leforgása alatt, amennyire lehetett, összekovácsolódtunk. Ebben segített az első, (2004) októberi kirándulás.

Időközben sajnos hat osztálytársunk is elhagyta csapatunkat: Ferenczi Hajni (9. év vége), Dobár Tamás (10. év vége), Fehér László (10. második fél év), Hajdú Brigitta (11. első félév), Jakab Zoltán (12. év vége) és Papp Ádám (12. év vége).

2006. szeptemberében Barabás Tamás és Juhász Beáta csatlakozott hozzánk.

Osztálynévsor
 1. Barabás Tamás
 2. Brehovszki Anita
 3. Czaga Ádám
 4. Demblovszky Zsolt
 5. Farkas Krisztina
 6. Gadnai Adrián
 7. Geday Patrik
 8. Gégény Mariann
 9. Görzsöny Gábor
 10. Gulyás Dávid
 11. Gurály János
 12. Józsa Janka Evelin
 13. Juhász Beáta
 14. Juhász Péter
 15. Kéki Szilvia
 16. Kiss Adrienn
 17. Kiss-Tóth Marcell
 18. Kökény József
 19. Lengyel Bálint
 20. Lipcsei Dávid
 21. Molnár Eszter
 22. Simon Bettina
 23. Soltész Ádám
 24. Szabó Balázs
 25. Szoboszlai Ágnes
 26. Tóth Zsuzsa
 27. Vámos Dénes
 28. Veréb Viktor

Impresszum
Weboldalunkat az osztály önkéntes tagjai szerkesztik és moderálják. Portálunk RSS csatornákat is kínál olvasói számára.

E-mail címünk: info
nincs-spa
@
m
beee.hu

Technikai információk
Portálunkat működtető tartalom-kezelő rendszert (CMS) a PrimeLine Solutions fejlesztette. Weboldalunk táblázatmentes kialakítású, mely megfelel az XHTML 1.1 és a CSS szabványoknak.

A www.beee.hu-t a Zones Consulting üzemelteti.

A Tizenkettedik bééé osztály weboldala a Mozilla Firefox böngészőt ajánlja.

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!

by Zones Consulting

Firefox.hu