Segítség


Hogyan épül fel weboldalunk?
Weboldalunk különböző tartalmak megjelenítésére képes (pl. hírek, események, hozzászólások). Tartalmakat jogosultságtól függően küldhetnek be a regisztrált felhasználók. Minden egyes tartalomhoz lehetőséged van hozzászólni (bejelentkezés után).

Az oldal használata előtt érdemes regisztrálnod és bejelentkezned, hisz így élvezheted a kizárólag csak regisztráltak számára fenntartott szolgáltatásokat.

Általános információk
Regisztrációkor megadott személyes adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Weboldalunkon megjelenő e-mail címek egyedi spam-elleni védelmet kapnak.

A következőkben az egyes menüpontokat ismertetjük:

Főoldal
Weboldalunk kezdőoldalán találod meg a legfrissebb tartalmakat kategóriánként csoportosítva és a különböző felhívásokat, eseményeket (pl. témazáró, ünnepség). Az egyes portálaktól átvett, un. RSS hírek is itt jelennek meg. Ha a hír címe után "..."-ot látsz, akkor vidd fölé az egeret, és megjelenik a teljes címe (böngőszéktől függően).

Hírek
Hírek hetente többször jelennek meg újdonságokkal, aktualitásokkal.

Események
Az Eseményeknél egy heti órarendet találsz, ahol jelölve vannak, hogy egyes órákon milyen dolgozatok (illetve egyéb események) várnak ránk. Nem garantáljuk, hogy minden esemény felkerül időben, hiszen ez nem csak az oldal lelkes szerkesztőinek gyorsaságán múlik.

Fórum
A fórumban zárt és nyílt jellegű témák egyaránt előfordulnak. A zárt jellegű témákat csak a regisztrált osztálytagok böngészhetik, és csak ők írhatnak bele. A fórum használata előtt be kell jelentkezned

Anyagok
Az Anyagok menüpont feladata elsősorban az iskolai anyagok megosztása (pl. házi dolgozatok, fogalmazások). Anyagokat csak a regisztrált osztálytagok tölthetnek fel, melyek aztán bárki számára elérhetőek lesznek.

Blogok
A Blogok talán megérdemelhetné "a legérdekesebb része az oldalnak" című címet, hiszen ez az, amivel igazán személyessé tehető egy honlap. A blog kifejezés tulajdonképpen webes naplót jelent, ahová bármikor és bárhonnan (ahol van internetkapcsolat) írhat az illető. A blog-írás lehetősége csak a regisztrált osztálytagok számára érhető el.

Képgaléria
A Képgalériában találhatóak a közösen eltöltött, megörökített pillanataink.

Keresés
Ez a menüpont az oldalon található dolgok megtalálásának megkönnyítése érdekében jött létre. Elég egy kulcsszót megadni, és máris elénk tárul a vele egyező vagy részben megegyező kifejezés az oldal bármely pontjáról.

Archívum
Az archívumban egy adott napon megjelent tartalmakat érhetjük el, azok típusától függetlenül.

Hírlevél
A hírlevélre feliratkozott felhasználók minden hét végén egy összefoglaló e-mailt kapnak a héten történt eseményekről, valamint az azt következő héten várható dolgozatokról.

Rólunk
A Rólunk menüpont alatt el lehet olvasni történetünket és hogy miért is jött létre ez az oldal.

További kérdések?
További kérdéseid vannak az oldal használatával kapcsolatban? Keress meg bennünket e-mailben vagy írj az e célre létrehozott fórumtémába.